By Luz

wie-ben-ikIk ben Loes Loocks, sinds ik jong ben maak ik graag handwerk, kleding en eigen creaties. Sinds mijn zwangerschap van onze dochter, ben ik begonnen met kinderkleding. Dit beviel zo goed, dat ik besloten heb mijn creaties te delen met anderen.

Voordat ik aan iets begin, kijk ik even door mijn “moeder oog”: “waar loop ik tegen aan?” en “Kan ik daar een oplossing voor verzinnen?” Ik maak bijna alles op aanvraag, zodat het volledig aan ieders wensen voldoet. Ik denk dat iedereen het fenomeen wel kent van winkelkleding: Benen te lang, taille goed of andersom. Hier steek ik en stokje voor, alles wat ik maak, maak ik op de maten van uw eigen kindje!

Ik vind de prijs/ kwaliteit verhouding erg belangrijk. Of ik altijd goedkoper ben dan in de winkel? Nee, maar ik maak wel dingen van kwaliteit, hiermee bedoel ik dat de spullen niet na 3x verwassen zijn, vaal worden of krimpen. Daarnaast is de winkelkleding massaal gemaakt, en ik maak alles op aanvraag, eigen idee, kleur en precies op maat.

Met enige tijd, is mijn ambitie uitgelopen tot vele leuke en mooie nieuwe creaties.
Zo zijn de armbanden en andere sieraden een van mijn pronkstukken geworden.
Elk verhaal is anders, en elke armband is anders. Ik ben heel blij dat ik dit voor anderen mag maken.

Onder het kopje “winkel” of “maatwerk” vindt u alle uitgebreide productinformatie. U kunt mij mailen voor vragen of bestellingen.